Slankekur? Find ud af hvordan du kan tabe dig

Har du også prøvet den ene slankekur efter den anden uden at opnå de resultater, du ønsker dig? Det er nemt at tabe sig, man skal bare finde den rigtige måde at gøre det på. Der findes mange opskrifter til et hurtigt vægttab, der lover store resultater, men desværre er det de færreste af disse slankekure, der rent faktisk giver det ønskede resultat, og gør det muligt at holde vægttabet i længere tid. Dette giver ofte problemer med den såkaldte yo-yo-effekt, hvor man taber kiloene ligeså hurtigt, som man tager dem på igen efterfølgende. Men det er muligt at opnå et varigt og relativt hurtigt vægttab. Du skal bare vide hvordan, det skal gøres og have de rigtige og mest effektive slankeprodukter ved hånden. Vores ernæringseksperter hos nu3 giver dig heldigvis svaret på hvordan du kan opnå et stabilt og hurtigt vægttab.

Tab dig med nu3

Spørger du tit dig selv: ”Hvordan taber man sig?”, så er du kommet til det rigtige sted. Vores eksperter kan nemlig svare dig på præcis det spørgsmål. Ønsker du for alvor at tabe dig og holde vægten, så er det vigtigt at være klar over, at en slankekur kun er begyndelsen. Hvis du ønsker et holdbart vægttab, er det vigtigt, at du ikke blot går på slankekur i en begrænset periode for derefter blot at vende tilbage til dine gamle vaner. I stedet bør du sørge for at få nogle gode spisevaner, der bygger på en balanceret og sund kost og generelt være mere opmærksom på dit valg af livsstil. Eksperterne hos nu3 giver dig et bredt og spændende udvalg af slankeprodukter, der kan indgå i dine nye sunde kostvaner, og dermed hjælpe dig til et hurtigt vægttab. Med den rigtige hjælp og de rigtige produkter, kan dit ønske om et varigt vægttab nemt blive til virkelighed, uden du behøver at lide under en streng slankekur. Der skal være plads til at nyde livet, selvom du er i gang med en slankekur og livsstilsændring.

Med vores store udvalg af slankeprodukter i webshoppen, ønsker vi at hjælpe dig med et varigt og samtidig hurtigt vægttab. Det er derfor vores eksperter nøje har udvalgt en lang række kvalitetsprodukter til at hjælpe dig med at tabe vægt på en sund og effektiv måde. Blandt vores store udvalg finder du for eksempel:

  • Proteinprodukter – der kan være en del af en varieret kost til vægttab, eller som kan hjælpe dig med at holde vægten stabil efterfølgende ved at erstatte et måltid fx i form af en proteinshake eller bar.
  • Kulhydrat-blokkere - som hjælper ved at reducere optagelsen af kulhydrater.
  • Produkter til større mæthed - kapsler baseret på naturlig psyllium, hvilket hjælper til at reducere følelsen af sult, hvilket gør et vægttab nemmere
  • Jordskokker – hvilket også bidrager til en øget mæthedsfornemmelse
  • Chitosan og Formoline L112 for binding af fedt (også kaldet ”fedt-blokkere”)
  • Carnitin - Produkter med den naturlige aminosyreforbindelse carnitin.

Du kan vælge blandt et stort udvalg af de bedste og mest gennemprøvede slankeprodukter. Du vælger blot de produkter, der passer til dig og din ønskede livsstil, og du er allerede et skridt nærmere at opnå din drøm om et varigt vægttab. Det behøver slet ikke at være så surt at være på slankekur og tabe sig, det et vores lækre og spændende slankeprodukter et bevis på.

Vores simple navigationssystem på webshoppen tager dig nemt og hurtigt til din foretrukne produktkategori. Hvad enten du leder efter specifikke vægttabsmetoder fx lav-kulhydrats-produkter, produkter til at opstramme huden, måltidserstatninger (du kan ovenikøbet få laktose-fri varianter!), eller naturlige produkter (alt lige fra meget fiberholdige produkter til te), så er det nemt at finde lige de slankeprodukter, du har brug for i forhold til at opnå et hurtigt vægttab uden at tage på i vægt igen efterfølgende. For at gøre det nemmere at finde det produkt, der passer netop til dig, kan du bruge de forskellige filtre, der er baseret på fx pris, brand eller egenskaber ved et givent produkt. På den måde kan du nemmere få et overblik over hvilke vægttabsprodukter, der vil gøre forskellen for dig, så du kan opnå din drømmevægt.

De forskellige produkter har letforståelige symboler, der er til for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige produkt. Søger du fx efter vægttabsprodukter, der også er veganske eller vegetariske, så får du via de simple symboler hurtigt et overblik over om et givent produkt, passer til dig. For hvert slankeprodukt kan du finde oplysninger fra vores ernæringseksperter, der forklarer dig, hvordan du skal bruge produktet både under og efter en succesfuld slankekur. Produktinformationerne indeholder blandt andet indholdsstoffer, producent, kundeanmeldelser, produktbeskrivelser og links til andre produktkategorier, der kunne være brugbare for dig.

Derudover kan du også udforske vores eksklusive produktpakker, som du kun finder på nu3. Her har vores ernæringseksperter sammensat de bedste slankeprodukter til at tabe sig. Pakkerne er kombineret til et succesfuldt vægttab og en nem slankekur – samtidig til en rigtig god pris.

Tab dig hurtigt med en sundhedsbevidst livsstil

Hvis du vil tabe dig hurtigt, bør du tænke over din generelle livsstil. En livsstilsændring giver måske ikke et vægttab fra dag til dag, men ved at indbygge sunde vaner, så kan man tabe sig effektivt uden at tage på i vægt igen bagefter. Dette er en meget hurtigere løsning end at vælge strenge slankekure, hvor man ofte tager mere på efterfølgende. Du bør derfor overveje forskellige faktorer i dit liv, hvis du vil skabe et hurtigt vægttab.

Overvægt skyldes ikke udelukkende en forkert eller usund kost. Mangel på motion og bevægelse i dagligdagen spiller normalt også en vigtig rolle. En fejl mange begår er at spise en kost, der er rig på fedt og kalorier, som nemt kan give kroppen mere energi, end den har brug for. Man kan forbrænde disse ekstra kalorier ved at dyrke mere motion, men gør man ikke det, kan de ekstra kalorier hurtigt ende som ekstra kilo på sidebenene.

Hvis det lykkedes for dig at tabe dig hurtigt via en slankekur bliver det meget nemmere for dig at holde vægttabet og skabe en sund livsstil, hvis du sørger for at få tilstrækkeligt med motion og bevægelse ind i din dagligdag. Det er relativt nemt at få mere bevægelse ind i din dagligdag. Du kan fx skifte bilturen ud med en cykeltur en gang i mellem eller stå et par stop for tidligt af bussen og gå resten af vejen hjem. Du kan også gøre det til en regel altid at tage trapperne, selvom der er rulletrapper eller elevator. Prøv også at lave fx englehop, når der er reklamepauser i fjernsynet. Sammen med en sund og nærende kost, er motion og bevægelse vigtigt for en sund livsstil og et varigt vægttab. En slankekur er altså mere end blot en ændring af kost i en kort periode.

Et andet godt råd i forhold til at tabe sig er: Drik en masse vand! Det er forskelligt hvor meget vand vi har brug for, men omkring 2 liter om dagen passer til de fleste mennesker. Der er ingen kalorier i vand, og rigeligt med vand er alfa omega for dit fysiske velbefindende, og vil samtidig gøre det nemmere for dig at opnå dit ønskede vægttab. Hvis du følger disse simple regler og bliver ved med at holde fokus på din slankekur, så er et varigt vægttab faktisk slet ikke så svært!

Når man snakker om vægttab, er det vigtigt at huske på, at et hurtigt vægttab kan give mangel på visse næringsstoffer. Blandt andet skal man være opmærksom på, at der i mange ”light-produkter” med et reduceret kalorieantal, også kan være en lavere ernæringsværdi end de konventionelle produkter. Det er vigtigt at få de rigtige næringsstoffer både under et vægttab men også i al almindelighed. Derfor kan det være en god idé at tage supplerende kosttilskud, hvis man ikke får tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler i sin kost. Kosttilskud kan være en del af en sund og balanceret livsstil, hvor man giver kroppen den næring, der skal til for, at kroppen kan have det bedst muligt. Du finder forskellige kosttilskud blandt vores slankeprodukter. I vores vægttabskateori finder du også mange spændende og brugbare informationer omkring vægttab, mad, sundhed og skønhed.

Ps.: Vores ernæringseksperter hos nu3 hjælper dig ikke kun ved at have udvalgt de bedste produkter og give dig generel information: Du kan også få personlig rådgivning! Både over e-mail, telefon eller online chat kan du stille vores eksperter alle de spørgsmål, du har omkring slankekur, slankeprodukter og hvordan man taber sig. Derudover tilbyder vi specielle rabatter, flere eksklusive services og specielle tilbud på vores shop. På Facebook, Google+, Twitter og Youtube kan du finde nyheder, tips og opskrifter til en slankekur. Tjek det ud!