Vi hjælper dig med din sundhed

Hos nu3 ved vi hvor vigtig en sund livsstil er for et godt humør, en sund krop, velvære og masser af energi. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af sunde varer inklusiv sund mad og kosttilskud, så du kan shoppe dig til præcis den sunde livsstil, som du ønsker.

Vi hjælper dig selvfølgelig på vej med din sunde livsstil, ved både at tilbyde dig de bedste og mest gennemprøvede produkter, og samtidig give dig kyndig personlig vejledning. Vores ernæringseksperter har udvalgt de produkter, som vi tilbyder dig, og samtidig kan du altid få hjælp og rådgivning via telefon, mail eller online chat.

I vores sortiment finder du alle de store brands indenfor sundhed samt nogle mindre kendte, men stadig virkelig gode, brands, som vores ernæringseksperter har udvalgt til netop dig og din sundhed. Der er ikke noget tilfældigt over de produkter vi har i vores sundheds-kategori. Alle produkter er nøje udvalgt i forhold til at skabe det bedste udvalg til din sunde livsstil.

Hvad er sundhed?

Det er forskelligt fra person til person hvad sundhed er. For nogle er sundhed lig med bodybuilding, for andre er det vegetarisk, vegansk eller økologisk mad og igen er yoga og sunde te-varianter sundhed for andre. Netop derfor giver vi dig et stort udvalg af sunde produkter, så du kan skabe din egen sundhed og sunde livsstil alt efter hvad, der passer bedst til dig. Vi giver dig selvfølgelig den information og viden, du har brug for i forhold til at træffe de rigtige valg, der passer til dit liv. Sundhed og ernæring er dog to ord, der er meget tæt knyttet, og derfor finder du også et stort udvalg af ernæringstilskud og kosttilskud samt sund mad og sunde fødevarer til at gøre din sunde livsstil komplet.

Hos os kan du blandt andet finde:

  • Vitaminer og mineraler som din krop har brug for
  • Naturlig mad med masser af smag og variation
  • Kosttilskud til at få hele kroppen i balance

Køb sunde livsstilsprodukter når du har tid

Det kan være svært at få tid til at købe ind til en sund livsstil i en travl hverdag. Dette får ofte mange til at gå efter de nemme løsninger i hverdagen fx bestilling af pizza eller anden fastfood, der ikke bidrager med meget næring og sund mad til familien.

Hos nu3 kan du heldigvis shoppe døgnet rundt, når du har tid til det, og få dine varer leveret nemt og hurtigt. Du kan i ro og mag klikke dig igennem alle de mange spændende produkter, så du kan finde præcis de produkter, du har brug for til din sunde livsstil.

Med enkle symboler ud for hvert produkt og et nemt og overskueligt navigations- og søgesystem, finder du hurtigt alle de produkter, du skal bruge til dit sunde liv. Du finder alle de relevante informationer omkring produkterne og vejledninger til hvordan de skal bruges, så du får mest muligt ud af dine køb. Tjek vores store udvalg ud og vælg de varer, der passer allerbedst til din bevidste livsstil.