Naturprodukter - naturlig økologisk nydelse

Helsekost og naturkost kan du efterhånden finde i de fleste danske supermarkeder. Der kommer ovenikøbet et større og større udvalg af økologisk mad på hylderne. Der er i det hele taget kommet mere fokus på naturlige fødevarer og naturkost, der ikke er fyldt med alle mulige kunstige tilsætningsstoffer og kemi. Dertil kommer en stigende efterspørgsel på vegetariske og veganske fødevarer og fødevarer uden tilsat sukker eller gluten. At spise naturlig sund mad og helsekost er blevet mere udbredt og en større målgruppe end før er interesseret i naturprodukter. Men som forbruger kan man nemt fare vild i alle disse forskellige mærkninger: for hvilke fødevarer er rent faktisk helt naturlige og økologiske? Og kan man egentlig stole på, hvad emballagen siger?

Hos nu3 har vi et stort udvalg af sund mad og mad fra naturen. De produkter vi har i vores helsekost er udvalgt meget nøje, så man som forbruger kan stole på det produkt, man køber. Hos os er økologi ikke bare et buzzword: Vi giver dig de lækreste produkter og al den viden og information, du har brug for, for at bruge dine økologiske produkter optimalt i din hverdag. Vores udvalg af naturlige råvarer er nem at gennemskue og er tydeligt mærket, så det bliver nemt for dig at vælge de helt rigtige produkter til din sunde livsstil.

Smagfuld og næringsrig helsekost

Sund mad bør på ingen måde være kedelig, og med vores store udvalg af lækker helsekost, finder du nemt økologisk og sund mad til en spændende og varieret kost. Du kan blandt andet finde mange kreative og velsmagende naturlige madvarer til det vegetariske eller veganske køkken. Du kan også pifte dine saucer, salater eller bagværk op med økologiske frø og olier. Har du brug for et lækkert mellemmåltid, så kan du kaste dig over vores økologiske nødder, tørret frugt eller chokolade. Disse ting er ikke kun uimodståelige fristelser, men giver dig også den energi, du har brug for i en travl og spændende hverdag. Der findes et stort udvalg af økologiske fødevarer i vores helsekost afdeling, der kan bruges til alverdens opskrifter. Dette gør det nemt at finde de produkter, der passer bedst til dine behov. Du kan også altid prøve nogle nye spændende produkter, hvis du vil eksperimentere lidt i køkkenet og skabe nye sunde retter baseret på økologiske produkter.

Få sund nydelse gennem lækre drikkevarer

Drikkevarer kan være meget mere end blot tørstslukkere. Drikkevarer fra vores udvalg af helsekost, med fokus på økologiske og naturlige ingredienser er sund smørelse for både krop og sind. Selvfølgelig gør de naturlige ingredienser kun smagen bedre! Du kan fx prøve en af vores spændende te-varianter, der kan hjælpe dig til at tage en stille stund for dig selv og tage en pause fra en travl verden.

Du kan også kaste dig over vores store udvalg af drikkevarer baseret på dejlige søde frugter af højeste kvalitet. Du kan fx finde lækre smoothies i vores udvalg hos nu3. Frugt- og grøntsags-safter er gode energikilder hvis du har en travl morgen, og har brug for et hurtigt, sundt og nærende måltid. De lækre drikkevarer kan også bruges som en hurtig snack, når du er på farten og ikke vil gå på kompromis med din sundhed. Tag et kig på vores lækre helsekost og naturkost og bliv inspireret til en sundere livsstil baseret på naturlige råvarer og mad fra naturen.