Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

nu3 GmbH
Brückenstr. 5
10179 Berlin
Tyskland

Administrerende direktører: Dr. Robert Sünderhauf, Kassian Ortner

Handelsregister: Amtsgericht Charlottenburg (Berlin) HRB 134222 B

Momsnumre:

Tyskland momsnummer: DE277811558
Dansk momsnummer: DK12732155

E-mail adresse: service@nu3.dk

Telefonnummer: 00800 - 423 779 61 

Etableringsår: Tyskland 2011 / Danmark 2014

§ 1 Gyldighed

• De følgende generelle vilkår gælder som bindende kontrakt for køb af varer tilbudt af nu3 GmbH, mellem kunden inkluderet dennes retlige efterfølger og nu3 GmbH (herefter nu3) på onlineshoppen nu3.dk eller andre websteder, som www.nu3.dk omdirigerer til. Alle leveringer, tjenester og tilbud fra nu3 tilbydes udelukkende på grundlag af disse generelle vilkår.

• Som kunde i medfør af § 1 omfattes såvel forbruger som erhvervsdrivende. Forbruger er enhver fysisk person, der foretager en bestilling, som ikke kan henregnes til erhvervsmæssig økonomisk virksomhed, enten som ansat, selvstændig eller ved freelancearbejde. Modsat er en virksomhed en fysisk eller juridisk person eller et selskab, som bestiller/udøver virksomhed med kommercielle, selvstændige eller professionelle formål. 

Du skal være over 18 år og juridisk myndig/habil for at indgå en bindende aftale med nu3 GmbH.

§ 2 Bestilling og indgåelse af kontrakt

På nu3.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Din bestilling er bindende (et bud). Bekræftelsen af ordren sker umiddelbart efter ordren er afsluttet, men er ikke en accept af din ordre (accept). Hvis vi ikke har accepteret din ordre inden for fem dage ved at sende en forsendelsesbekræftelse via e-mail eller ved levering af varerne, er din bestilling ikke længere bindene.

Køb på hjemmesiden forudsætter at du opretter dig som kunde. Det koster ikke noget at være kunde, og du kan til enhver tid bedes os om at slette dig igen.
 
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til service@nu3.dk


• Hvis du ønsker at ændre din bestilling eller hvis du har spørgsmål til returnering kan du kontakte os via e-mail på service@nu3.dk


§ 3 Priser

For bestillinger gælder den ved tidspunktet for bestillingen af produktet angivne/listede pris. Alle angivne priser er inklusiv moms, men inkluderer ikke omkostninger for fragt/levering. Yderligere udgifter vil blive beregnet separat.

§ 4 Leveringsbetingelser

• Ved bestillinger over 499 kr. leverer vi fragtfrit til Danmark (Tyskland, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, ), bortset fra ekspresleveringer som koster 199 kr. Ved bestillinger under 500 kr. koster fragt 29 kr til pakkeboks og 39 kr. ved hjemmelevering. 

• nu3 er berettiget til at sende varerne i flere leveringer, men bærer i så fald selv eventuelle tillægsudgifter.

• Levering udføres af Post Danmark og DHL. nu3 sender varer fra mandag til fredag kl. 12.00 inden for 24 timer efter godkendelse af bestillingen. Varer som er bestilt inden kl 12.00 sendes allerede samme dag. Hvis en vare undtagelsesvis ikke er klar til afsendelse inden for 24 timer, vil du blive informeret herom via e-mail.

• I tilfælde, hvor du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret/returnere en vare, bærer du selv de omkostninger, dette måtte medføre, såfremt de leverede varer er tilsvarende med din bestilling.

§ 5 Betingelser for betaling

• Vi tilbyder betalingsformerne kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), PayPal og faktura. Der tages ikke kortgebyr ved betaling på nu3.dk.

• Hvis du betaler med kreditkort vil købesummen først blive trukket fra din konto, når varerne er afsendt. Når du vælger at betale med kreditkort skal du opgive kortnummer, kortets gyldighedsdato samt CVC-koden, som du finder på bagsiden af kortet. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

• Betaler du pr. faktura/regning skal betalingen være indsat på følgende konto inden for 14 dage. nu3 GmbH Commerzbank IBAN: DE31100400000209817630 BIC: COBADEFF
Betalingsformen faktura/regning foreligger ikke ved alle tilbud og forudsætter bl.a. et kreditcheck med et positivt resultat udført af vores samarbejdspartner Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co KG.
Betaling med faktura håndteres i samarbejde med Klarna. Ved betaling med Klarna skal du aldrig angive dine kontooplysninger, og du betaler først, når du har modtaget varen. Det er desværre ikke muligt at angive en leveringsadresse som ikke er identisk med fakturaadressen. Vi beder om forståelse herfor.

Klarna faktura:

Ved køb med Klarna faktura vil du altid først modtage varerne, og herefter har du en betalingsfrist på 14 dage. Aftalen om betaling hos klarna bortfalder når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om Klarnas vilkår og betingelser for køb med faktura klik her

Klarna gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger, udveksler Klarna oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Klarna nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. Her kan du læse mere om Klarnas beskyttelse af personoplysninger. For yderligere information om Klarna besøg www.klarna.dk

§ 6 Overgang af risiko

Risikoen for et uforudset tab eller en utilsigtet forringelse af de bestilte varer overgår til køber eller en af denne udvalgt modtager ved modtagelse af varen. Dette gælder uanset om levering sker forsikret eller ej. I øvrige tilfælde går risikoen for et uventet tab og en utilsigtet forringelse af de bestilte varer over til køberen gennem afsendelse af købet med levering af varerne til transportøren/logistiker eller en øvrig person, som køberen har bestemt til at udføre afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på nu3.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (service@nu3.dk eller 78 79 14 23) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,

2. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

3. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Nu3 GmbH c/o FIEGE Logistik Stiftung & Co. KG Märkische Allee 15 14979 Großbeeren, Tyskland

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på nu3.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger

Varen sendes til:

Nu3 GmbH c/o FIEGE Logistik Stiftung & Co. KG Märkische Allee 15 14979 Großbeeren, Tyskland

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi er glade for, at du er interesseret i vores firma, og vi takker for din tillid. Tillid er vigtigt for os, og dermed også beskyttelsen af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside. Vi opbevarer altid dine oplysninger med højeste fortrolighed og følger selvfølgelig alle relevante lovbestemmelser.

1.1. indsamling og anvendelse af oplysninger

Du kan besøge vores hjemmeside www.nu3.dk uden at dine personlige adgangsoplysninger bliver gemt. I det tilfælde er det kun navnet på din internetudbyder, den side, hvorfra du har fundet frem til os og navnet på de ønskede filer, der vil blive gemt. Sådanne oplysninger hjælper os med at forbedre vores tilbud. Du forbliver anonym, medmindre du frivilligt logger ind med brugernavn og adgangskode. Personlige oplysninger angives kun frivilligt, f.eks. ved varebestilling, når du åbner en kundekonto eller ved tilmelding til vores nyhedsbrev. De påkrævede oplysninger kan omfatte:

• Titel
• For- og efternavn
• Adresse
• E-mail-adresse
• Fødselsdato
• Bankforbindelse (ved kreditkortbetaling eller online bankoverførsel)
• Bestillingshistorik

Indsamlingen af disse oplysninger bruges til at afvikle og gennemføre din ordre samt til at udføre analyser til forbedring af vores tilbud. Lagringen af dine oplysninger sker ved den registrering, som du foretager ved din første ordre eller ved første anvendelse af visse funktioner på hjemmesiden. Herved opretter du samtidig en konto, der tildeles dine oplysninger. Til denne konto skal du vælge et brugernavn og en adgangskode, og du er forpligtet til at opbevare begge fortroligt.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sætte kryds i "Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet". Derved modtager du pr. e-mail for eksempel informationer om nye produkter. Du kan på ethvert tidspunkt via din konto eller ved et link i hvert nyhedsbrev afbestille nyhedsbrevet igen. De følgende samtykker har du ligeledes udtrykkeligt givet os, og vi har registreret dit samtykke. I medfør af den tyske Telemediengesetz er vi forpligtet til at opbevare indholdet af dit samtykke, så vi til enhver tid kan fremvise det. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Samtykkeerklæringens ordlyd er: "Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet (framelding mulig til enhver tid)".

Personoplysningerne registreres hos (nu3 GmbH) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktørene for nu3 GmbH har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på nu3.dk er Direktør, Kassian Ortner.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til nu3.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos nu3 GmbH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nu3 GmbH via e-mail service@nu3.dk

1.2 Cookies

Vi anvender cookies, så det for vores kunder er lettere at navigere rundt og for at gøre vores websted mere effektivt og mere sikkert. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer. De gør os i stand til at måle statistiske værdier som for eksempel hyppigheden af sideanmodninger og generel navigation. Til dette formål overføres til dit system nogle cookies fra vores server. Disse er for det meste session-cookies, som automatisk slettes fra din harddisk. Du kan på ethvert tidspunkt ved hjælp af indstillingerne i din browser blokere cookies. Dette kan dog betyde, at der er visse funktioner på vores hjemmeside, som du ikke kan benytte dig af.

1.3 Anvendelse af Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, som er en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics anvender de såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer og som muliggør en analyse af din brug af vores hjemmeside. De oplysninger, der frembringes ved hjælp af cookies, videregives til en Google-server i USA og lagres dér. I tilfælde med aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside, vil din IP-adresse i EU-medlemsstaterne eller i andre stater, som har underskrevet EØS-aftalen (om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), blive forkortet. Kun i undtagelsestilfælde bliver den komplette IP-adresse sendt til en Google-server i USA og bliver forkortet der. På vegne af operatøren af denne hjemmeside vil Google bruge disse oplysninger til at analysere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmesideaktiviteter og til at tilvejebringe øvrige oplysninger om internet-relaterede tjenester til udbyderen af webstedet. Som et led i Google Analytics vil din gennem browseren videregivne IP-adresse ikke blive ført sammen med andre oplysninger fra Google. Du kan modsige dig brugen af cookies ved at vælge de passende indstillinger i din browser-software; men vi skal påpege, at du i så fald eventuelt ikke kan bruge alle funktioner på denne hjemmeside. Desuden anvender dette websted Google Analytics-rapporter for demografiske karakteristika og interesser. De derigennem indsamlede oplysninger vil kun blive brugt anonymt til markedsførings-formål. Du kan forhindre, at Google registrerer og behandler dine oplysninger om brug af hjemmesiden, der frembringes af cookies, (herunder din IP-adresse) ved at downloade og installere følgende browser-plugin link.

1.4 Anvendelsen af Google Adsense

Denne hjemmeside anvender også Google AdSense, som er en tjeneste for reklamer fra Google Inc. ("Google"). Google AdSense anvender "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Google AdSense bruger såkaldte webbeacons (usynlige billeder). Gennem disse webbeacons kan oplysninger om besøgstrafikken på dette websted analyseres. De oplysninger, der genereres ved hjælp af cookies og webbeacons på dette websted (herunder din IP-adresse) samt levering af reklameformater overføres til en Google-server i USA og opbevares dér. Disse informationer kan videregives fra Google til dennes tredjemand. Google vil imidlertid ikke knytte din IP-adresse med andre af dig gemte oplysninger.
Du kan modsige dig brugen af cookies ved at vælge de passende indstillinger i din browser; men vi skal påpege, at du i så fald eventuelt ikke kan bruge alle funktioner optimalt på dette websted. Når du anvender dette websted, samtykker du til, at Google må anvende oplysninger om dig på den ovenfor beskrevne måde og til ovennævnte formål.

1.5 Anvendelsen af Facebook social plugins

Denne hjemmeside anvender såkaldte sociale plugins ("plugins") fra det sociale netværk Facebook, som er ejet af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plugins kan identificeres ved hjælp af Facebook-logoet eller sætningen "social plug-in fra Facebook" eller "Facebook Social Plugin". Du kan se en oversigt over Facebook plug-ins og deres udseende her: https://developers.facebook.com/plugins. Når du besøger en af vores hjemmesider, der indeholder social plugins, opretter din browser en direkte forbindelse til Facebooks servere. Indholdet af plugin overføres af Facebook direkte til din browser, som integrerer sidstnævnte ind på hjemmesiden. Ved hjælp af plugins modtager Facebook oplysninger når din browser har adgang til den pågældende side på vores websted, også selvom du ikke har en Facebook-konto eller i det øjeblik ikke er logget ind på Facebook. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) sendes fra din browser direkte til en Facebook-server i USA og opbevares dér. Hvis du er logget ind på Facebook, kan Facebook direkte knytte din Facebook-konto til dit besøg på vores websted. Hvis du interagerer med plugins som for eksempel et tryk på "synes godt om"-knappen eller skriver en kommentar, sendes de pågældende oplysninger direkte til en Facebook-server og lagres der. Op-lysningerne vil endvidere blive offentliggjort på Facebook og vist til dine Facebook-venner. Facebook kan bruge disse oplysninger til reklame- og markedsundersøgelsesformål på Facebooks sider. Til dette formål skaber Facebook anvendelsesinteresser og forholdsprofiler, for eksempel for at analysere din anvendelse af vores hjemmeside med henblik på at målrette reklamer til din Facebook, for at informere andre Facebook-brugere om dine aktiviteter på vores hjemmeside og undersøge anden brug af tjenesteydelser, som er beslægtet med Facebook. Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal indsamle oplysninger om vores hjemmeside og knytte disse til din Facebook-konto, skal du logge ud fra Facebook, inden du besøger vores websted. Formål og omfanget af indsamling og den videre anvendelse af oplysninger fra Facebook, og dine rettigheder i denne henseende og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv kan du finde i privatlivspolitikken på Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

1.6 Anvendelsen af Google+ social plugins

Vores hjemmeside anvender sociale plugins ("plugins") fra det sociale netværk Google Plus, en tjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA Google Plus. Disse plugins er markeret med logoet +1. Når du besøger en af vores sider, der indeholder en sådan social plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til Google Plus’ server og indholdet blive indlæst fra Google Plus. Dit besøg på vores hjemmeside kan spores af Google Plus, hvis du har en konto hos Google Plus. Derudover modtager Google Plus oplysninger fra dig, når du bruger en plugin, for eksempel ved at klikke på "+1"- knappen eller ved at efterlade en kommentar. Vi gør opmærksom på, at vi ikke har nogen indflydelse på indholdet af disse plugins og videregivelsen af oplysninger til Google Plus. I Google Plus’ fortrolighedspolitik kan du finde detaljerede oplysninger om omfanget, natur, formål og behandlingen af dine oplysninger. Her finder du også oplysninger om dine rettigheder og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv i Google Plus. Hvis du logger ud af Google Plus, før du besøger vores hjemmeside og eventuelt sletter cookies, kan du forhindre, at Google Plus indsamler oplysninger om dig under dit besøg på vores hjemmeside.

1.7 Kontakt og yderligere information

For spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller anvendelse af personoplysninger, rettelse, blokering eller sletning af oplysninger og tilbagekaldelse af afgivne tilladelser, kontakt venligst:

nu3 GmbH Brückenstr. 5 10179 Berlin E-mail: info@nu3.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til nu3 kundeservice på service@nu3.dk eller på 00800 - 423 779 61. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens vej 35,
2500 Valby

Kontakt: 41 71 50 00 (Hverdage 9-16) / kfst@kfst.dk

kfst.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mailadresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges