Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Vi er glade for, at du er interesseret i vores firma, og vi takker for din tillid. Tillid er vigtigt for os, og dermed også beskyttelsen af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside. Vi opbevarer altid dine oplysninger med højeste fortrolighed og følger selvfølgelig alle relevante lovbestemmelser.

1.1 Indsamling og anvendelse af oplysninger

Du kan besøge vores hjemmeside www.nu3.dk uden at dine personlige adgangsoplysninger bliver gemt. I det tilfælde er det kun navnet på din internetudbyder, den side, hvorfra du har fundet frem til os og navnet på de ønskede filer, der vil blive gemt. Sådanne oplysninger hjælper os med at forbedre vores tilbud. Du forbliver anonym, medmindre du frivilligt logger ind med brugernavn og adgangskode. Personlige oplysninger angives kun frivilligt, f.eks. ved varebestilling, når du åbner en kundekonto eller ved tilmelding til vores nyhedsbrev.
De påkrævede oplysninger kan omfatte:

• Titel
• For- og efternavn
• Adresse
• E-mail-adresse
• Fødselsdato
• Bankforbindelse (ved kreditkortbetaling eller online bankoverførsel)
• Bestillingshistorik

Indsamlingen af disse oplysninger bruges til at afvikle og gennemføre din ordre samt til at udføre analyser til forbedring af vores tilbud. Lagringen af dine oplysninger sker ved den registrering, som du foretager ved din første ordre eller ved første anvendelse af visse funktioner på hjemmesiden. Herved opretter du samtidig en konto, der tildeles dine oplysninger. Til denne konto skal du vælge et brugernavn og en adgangskode, og du er forpligtet til at opbevare begge fortroligt. Vi kan ikke holdes ansvarlige for misbrug af brugernavne og adgangskoder og den skade, som dette måtte forvolde. Med oprettelsen af en kundekonto eller ved at registrere dig som gæst, samtykker du til anvendelsen af dine oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sætte kryds i "Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet". Derved modtager du pr. e-mail for eksempel informationer om nye produkter. Du kan på ethvert tidspunkt via din konto eller ved et link i hvert nyhedsbrev afbestille nyhedsbrevet igen. De følgende samtykker har du ligeledes udtrykkeligt givet os, og vi har registreret dit samtykke. I medfør af den tyske Telemediengesetz er vi forpligtet til at opbevare indholdet af dit samtykke, så vi til enhver tid kan fremvise det. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Samtykkeerklæringens ordlyd er: "Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet (framelding mulig til enhver tid)".

1.2 Anvendelse af oplysninger til reklameformål

Ud over indsamling og anvendelse af dine oplysninger til at gennemføre din ordre hos nu3 bruger vi også bruge dine oplysninger til at kommunikere med dig om dine bestillinger, visse produkter eller marketingkampagner og til at anbefale dig produkter eller tjenester, som kunne have din interessere.

Du kan på et ethvert tidspunkt gøre indsigelse mod anvendelsen af dine personlige oplysninger til reklameformål - enten generelt eller for enkelte foranstaltninger, uden at du pådrager dig andre omkostninger end de grundlæggende formidlingsomkostninger.

1.2.1 Nyhedsbrev

For at sende nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte dobbelt opt-in-procedure. Du modtager derfor først et nyhedsbrev via e-mail fra os, når du udtrykkeligt har bekræftet over for os, at vi skal aktivere nyhedsbrevs-tjenesten. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Ved at klikke på linket i e-mailen bekræfter du, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev. Hvis du på et senere tidspunkt ikke længere ønsker at modtage flere nyhedsbreve fra nu3, kan du på ethvert tidspunkt tilbagekalde din tilmelding, uden at du pådrager dig andre omkostninger end de grundlæggende formidlingsomkostninger. Send en e-mail til os på service@nu3.dk eller klik på framelding-linket, som du finder i hvert nyhedsbrev sendt af os.

1.2.2 Produktanbefalinger per mail

Som kunde hos nu3 modtager du regelmæssigt via e-mail produktanbefalinger. Disse produktanbefalinger modtager du uanset om du abonnerer på et nyhedsbrev. De e-mails er baseret på op-lysninger om dine tidligere køb, og her finder du de nyeste oplysninger om produkter fra vores sortiment, som også kunne have din interesse. Vi handler i nøje overensstemmelse med de lovmæssige krav.
Hvis du ikke længere ønsker at modtage produktanbefalinger fra os, kan du til enhver tid modsige dig dette, uden at du pådrager dig andre omkostninger end de grundlæggende formidlingsomkostninger. Send os en e-mail til service@nu3.dk eller klik på framelding-linket, som du finder i hver reklamemail fra os til dig.

1.2.3 Opfordring til anmeldelser via e-mail

Som kunde hos nu3 vil du via e-mail blive bedt om at evaluere vores shop og de produkter, som du køber. Din anmeldelse kan hjælpe os med at sikre kvaliteten af vores produkter og forbedre vores tjenester. Hvis du ikke ønsker at modtage disse opfordringer fra os, kan du til enhver tid modsige dig dette, uden at du pådrager dig andre omkostninger end de grundlæggende formidlingsomkostninger. Send en e-mail til service@nu3.dk eller klik på frameld-linket, som du finder i hver afsendte reklamemæssige mail fra os.
nu3 forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre din anmeldelse på vores hjemmeside uden, at nu3 kan afkræves begrundelse herfor.


1.2.4 Flyers, kataloger samt postforsendelser

Vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, når vi er af den mening, at vi og vores partnere har attraktive tilbud til dig. Hvis du ikke længere ønsker at modtage postforsendelser fra os, kan du til enhver tid afmelde dig dette, uden at du pådrager dig andre omkostninger end de grundlæggende formidlingsomkostninger. Send en e-mail til service@nu3.dk, ring til os på 00800 - 423 779 61 eller send os en fax på 0049-030 39 74 34 22. Efter modtagelse af din indsigelse vil vi hurtigst muligt stoppe med at sende markedsføringsrelaterede oplysninger til dig, og endvidere ikke videregive dine oplysninger til andre markedsføringsmæssige formål.

Jeg samtykker til, at nu3 anvender de af mig angivne oplysninger, som der er gemt på min kundekonto og ligeledes andre lignende brugeroplysninger, til at tilbyde mig personlige reklamer og / eller særlige tilbud og tjenester. Hvis du ikke ønsker at modtage personlige reklamer, kan du til enhver tid generelt modsige dig dette eller særlige foranstaltninger. Send en e-mail til service@nu3.dk, ring til os på 00800 - 423 779 61 eller send os en fax på 0049-30 39 74 34 22.

2 Ret til information

Persondataloven foreskriver, at den registrerede har ret til at få retten til fri information om de oplysninger, der er gemt om dig af os, samt retten til at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Kontakt os venligst, hvis du ønsker information om hvilke oplysninger, som vi opbevarer. Vores kontaktoplysninger finder du i slutningen af denne fortrolighedserklæring.

3 Videregivelse af personoplysninger

Generelt videregiver vi ikke personlige oplysninger til tredjepart, medmindre:

• Det er en tjenesteudbyder, der er involveret for at udføre ordren (logistikpartner, betalingssystemstjeneste).

• Vi har modtaget dit samtykke til at dele oplysningerne, eller når videregivelse er tilladt ved lov. Dit samtykke til videregivelse er til enhver tid genkaldeligt. Vi anvender kun dine personlige oplysninger i sammenhænge, som er omfattet af dit samtykke f.eks. til tilsendelse af marketingkampagner, nyhedsbreve eller produktanbefalinger. De til formålet nødvendige oplysninger, såsom e-mailadresse, fødselsdato, by, postnummer, adresse, fornavn og efternavn, ordre- og produktinformationer bliver overdraget til en af os repræsenteret tjenesteudbyder, som på vores vegne lagrer op-lysningerne, men disse oplysninger videregives ikke til tredjemand. Du kan til enhver tid modsige dig videregivelsen af dine personlige oplysninger til reklameformål, uden at du pådrager dig andre omkostninger end de grundlæggende formidlingsomkostninger.

For at kunne tilbyde dig flest mulige valg af betalingsmetode, er vi nødt til at beskytte dig og os selv mod misbrug og svindel. Derfor videregiver vi de personlige oplysninger, der er nødvendige for et kreditcheck (fulde navn og adresse) til virksomheden Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, 22761 Hamburg, som baseret på en matematisk statistisk metode foretager den vedkommende vurdering. Ved beregning af sandsynlighedsværdien anvendes dine adresse-oplysninger. Vi anvender de indsamlede oplysninger om den statistiske sandsynlighed for betalingsmisligholdelse for en velovervejet beslutning om, hvilke betalingsmuligheder, der er mulige for dig.

Du kan på ethvert tidspunkt modsige dig videregivelsen af dine oplysninger til Bürgel. En skriftlig meddelelse (f.eks. e-mail, fax, brev) er tilstrækkeligt til dette formål. Men vi påpeger hermed, at du i så fald kun har et begrænset udvalg af betalingsmetoder til rådighed.


Anvendelse af personlige oplysninger, når du vælger Klarna som betalingsmetode:

Hvis du har besluttet dig for at benytte betalingstjenesteudbyderen Klarna (faktura) som betalings-mulighed, giver du samtidig samtykke til, at vi for at gennemføre købet må foretage det nødvendige identitets – og kreditcheck, og at vi derfor til Klarna videregiver personlige oplysninger, såsom navn, adresse, fødselsdato, køn, e-mailadresse, IP-adresse, telefonnummer, og endvidere andre nødvendige oplysninger til afvikling af købsfakturaen, såsom antallet af elementer, varenummer, fakturabeløb og skatteprocent. Videregivelsen af oplysningerne sker, da Klarna skal bruge disse for at udføre et identitets- og kreditcheck og for at kunne behandle din ordre og oprette en regning/betalingskonto. Klarna har i medfør af Persondataloven en legitim interesse i videregivelse af købers personoplysninger og har brug for at indhente disse med henblik på identitetskontrol og kreditkontrol. I Tyskland forefindes følgende kreditoplysningsbureauer:

• Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden
• Bürgel Business Information GmbH & Co KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg
• Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremen
• Infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden

Som en del af vurderingen om oprettelse, gennemførelse eller ophør af kontraktforholdet vil Klarna ud over en adresseverifikation indsamle og bruge informationer om købers betalingshistorik samt en sandsynlighedsberegning for dennes fremtidige adfærd. Beregningen af disse værdier, som udføres af Klarna, er baseret på en videnskabeligt anerkendt matematisk statistisk metode. Til dette formål anvender Klarna blandt andet dine adresseoplysninger. Skulle det ved denne beregning vise sig, at den fornødne kreditværdighed ikke er til stede, vil Klarna straks informere dig.

Tilbagekaldelse af anvendelse af personoplysninger til Klarna:

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke til, at Klarna må bruge dine personlige oplysninger. Men Klarna kan fortsat have retten til at behandle, anvende og videregive personoplysningerne, så vidt dette kræves for den kontraktmæssige afvikling af betalingen, så vidt det er påkrævet ved lov eller det kræves af en domstol eller en myndighed.
Selvfølgelig kan du altid få informationer om hvilke personoplysninger, som Klarna opbevarer om dig. Denne ret er sikret ved Persondataloven. Hvis du som køber ønsker disse oplysninger eller ønsker at Klarna skal foretage ændringer i de lagrede oplysninger, så kan du kontakte daten-schutz@klarna.de.


4 Cookies

Vi anvender cookies, så det for vores kunder er lettere at navigere rundt og for at gøre vores websted mere effektivt og mere sikkert. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer. De gør os i stand til at måle statistiske værdier som for eksempel hyppigheden af sideanmodninger og generel navigation. Til dette formål overføres til dit system nogle cookies fra vores server. Disse er for det meste session-cookies, som automatisk slettes fra din harddisk. Du kan på ethvert tidspunkt ved hjælp af indstillingerne i din browser blokere cookies. Dette kan dog betyde, at der er visse funktioner på vores hjemmeside, som du ikke kan benytte dig af.

5 Anvendelse af Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, som er en tjeneste for webanalyse leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics anvender de såkaldte "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer og som muliggør en analyse af din brug af vores hjemmeside. De oplysninger, der frembringes ved hjælp af cookies, videregives til en Google-server i USA og lagres dér. I tilfælde med aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside, vil din IP-adresse i EU-medlemsstaterne eller i andre stater, som har underskrevet EØS-aftalen (om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), blive forkortet. Kun i undtagelsestilfælde bliver den komplette IP-adresse sendt til en Google-server i USA og bliver forkortet der. På vegne af operatøren af denne hjemmeside vil Google bruge disse oplysninger til at analysere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmesideaktiviteter og til at tilvejebringe øvrige oplysninger om internet-relaterede tjenester til udbyderen af webstedet. Som et led i Google Analytics vil din gennem browseren videregivne IP-adresse ikke blive ført sammen med andre oplysninger fra Google. Du kan modsige dig brugen af cookies ved at vælge de passende indstillinger i din browser-software; men vi skal påpege, at du i så fald eventuelt ikke kan bruge alle funktioner på denne hjemmeside. Desuden anvender dette websted Google Analytics-rapporter for demografiske karakteristika og interesser. De derigennem indsamlede oplysninger vil kun blive brugt anonymt til markedsførings-formål. Du kan forhindre, at Google registrerer og behandler dine oplysninger om brug af hjemmesiden, der frembringes af cookies, (herunder din IP-adresse) ved at downloade og installere følgende browser-plugin link.

6 Anvendelsen af Google Adsense

Denne hjemmeside anvender også Google AdSense, som er en tjeneste for reklamer fra Google Inc. ("Google"). Google AdSense anvender "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Google AdSense bruger såkaldte webbeacons (usynlige billeder). Gennem disse webbeacons kan oplysninger om besøgstrafikken på dette websted analyseres. De oplysninger, der genereres ved hjælp af cookies og webbeacons på dette websted (herunder din IP-adresse) samt levering af reklameformater overføres til en Google-server i USA og opbevares dér. Disse informationer kan videregives fra Google til dennes tredjemand. Google vil imidlertid ikke knytte din IP-adresse med andre af dig gemte oplysninger.

Du kan modsige dig brugen af cookies ved at vælge de passende indstillinger i din browser; men vi skal påpege, at du i så fald eventuelt ikke kan bruge alle funktioner optimalt på dette websted. Når du anvender dette websted, samtykker du til, at Google må anvende oplysninger om dig på den ovenfor beskrevne måde og til ovennævnte formål.

7 Anvendelsen af Facebook social plugins

Denne hjemmeside anvender såkaldte sociale plugins ("plugins") fra det sociale netværk Facebook, som er ejet af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plugins kan identificeres ved hjælp af Facebook-logoet eller sætningen "social plug-in fra Facebook" eller "Facebook Social Plugin". Du kan se en oversigt over Facebook plug-ins og deres udseende her: https://developers.facebook.com/plugins. Når du besøger en af vores hjemmesider, der indeholder social plugins, opretter din browser en direkte forbindelse til Facebooks servere. Indholdet af plugin overføres af Facebook direkte til din browser, som integrerer sidstnævnte ind på hjemmesiden. Ved hjælp af plugins modtager Facebook oplysninger når din browser har adgang til den pågældende side på vores websted, også selvom du ikke har en Facebook-konto eller i det øjeblik ikke er logget ind på Facebook. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) sendes fra din browser direkte til en Facebook-server i USA og opbevares dér. Hvis du er logget ind på Facebook, kan Facebook direkte knytte din Facebook-konto til dit besøg på vores websted. Hvis du interagerer med plugins som for eksempel et tryk på "synes godt om"-knappen eller skriver en kommentar, sendes de pågældende oplysninger direkte til en Facebook-server og lagres der. Op-lysningerne vil endvidere blive offentliggjort på Facebook og vist til dine Facebook-venner. Facebook kan bruge disse oplysninger til reklame- og markedsundersøgelsesformål på Facebooks sider. Til dette formål skaber Facebook anvendelsesinteresser og forholdsprofiler, for eksempel for at analysere din anvendelse af vores hjemmeside med henblik på at målrette reklamer til din Facebook, for at informere andre Facebook-brugere om dine aktiviteter på vores hjemmeside og undersøge anden brug af tjenesteydelser, som er beslægtet med Facebook. Hvis du ikke ønsker, at Facebook skal indsamle oplysninger om vores hjemmeside og knytte disse til din Facebook-konto, skal du logge ud fra Facebook, inden du besøger vores websted. Formål og omfanget af indsamling og den videre anvendelse af oplysninger fra Facebook, og dine rettigheder i denne henseende og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv kan du finde i privatlivspolitikken på Facebook: https://www.facebook.com/policy.php.

8 Anvendelsen af Google+ social plugins

Vores hjemmeside anvender sociale plugins ("plugins") fra det sociale netværk Google Plus, en tjeneste fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA Google Plus. Disse plugins er markeret med logoet +1. Når du besøger en af vores sider, der indeholder en sådan social plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til Google Plus’ server og indholdet blive indlæst fra Google Plus. Dit besøg på vores hjemmeside kan spores af Google Plus, hvis du har en konto hos Google Plus. Derudover modtager Google Plus oplysninger fra dig, når du bruger en plugin, for eksempel ved at klikke på "+1"- knappen eller ved at efterlade en kommentar. Vi gør opmærksom på, at vi ikke har nogen indflydelse på indholdet af disse plugins og videregivelsen af oplysninger til Google Plus. I Google Plus’ fortrolighedspolitik kan du finde detaljerede oplysninger om omfanget, natur, formål og behandlingen af dine oplysninger. Her finder du også oplysninger om dine rettigheder og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv i Google Plus. Hvis du logger ud af Google Plus, før du besøger vores hjemmeside og eventuelt sletter cookies, kan du forhindre, at Google Plus indsamler oplysninger om dig under dit besøg på vores hjemmeside.

9 Lagring og tilgængelighed af Handelsbetingelser og Fortrolighedspolitik m.v.

Vi gemmer kontraktteksten og sender dig via e-mail oplysninger om din ordre og vores købsvilkår og -betingelser (www.nu3.dk/handelsbetingelser). Købsbetingelserne kan du til enhver tid læse ved at klikke her. Dine tidligere ordrer kan du se på din konto, hvis du har registreret dig med en kundekonto. Har du ingen kunde-konto, vil dine ordreoplysninger af sikkerhedsmæssige årsager ikke længere være tilgængelige over internettet.

10 Forbehold for ændringer

Vi forbeholder os retten til når som helst at justere ovennævnte fortrolighedserklæring i overensstemmelse med gældende lovkrav. Berlin Oktober 2014.

11 Kontakt og yderligere information

For spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller anvendelse af personoplysninger, rettelse, blokering eller sletning af oplysninger og tilbagekaldelse af afgivne tilladelser, kontakt venligst:

nu3 GmbH Brückenstr. 5 10179 Berlin E-mail: info@nu3.dk