Firmainformation

nu3.dk tilhører:

nu3 GmbH

Brückenstr. 5
10179 Berlin
Telefon: 00800 - 423 779 61
Telefax: +49 30 39743422

E-Mail: info@nu3.dk
Internet: www.nu3.dk

Returvarer/returneringer bedes sendes til:

nu3 GmbH
c/o FIEGE Logistik Stiftung & Co. KG
Märkische Allee 15
14979 Großbeeren

Bankforbindelse:

nu3 GmbH
Kontonummer: 209817630
Bankleitzahl: 10040000
Bank: Commerzbank
IBAN: DE31100400000209817630
BIC: COBADEFF

Direktion:
Dr. Robert Sünderhauf, Kassian Ortner

nu3 er registreret ved Amtsgericht Charlottenburg Berlin
Reg.nr. (Tyskland): HRB 134222 B
Tysk momsnummer i medfør af Umsatzsteuergesetz § 27 a: DE277811558
Dansk momsregistreringsnummer: DK12732155

Ansvarlig for indholdet jf. § 55 (2) i Rundfunkstaatsvertrag (RStV) og § 5 i Telemediengesetz (TMG): Dr. Robert Sünderhauf (adresse som ovenfor)

nu3 er EU-økologicertificeret ved den økologiske kontrolmyndighed: DE-ÖKO-001

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser står vi telefonisk til rådighed.
Du er også velkommen til at sende os en mail på følgende adresse: info@nu3.dk

Oplysninger om Online konfliktløsning: Europa-Kommissionen vil i første kvartal af 2016 tilbyde en internet-platform til online bilæggelse af tvister (den såkaldte." OKL-platform "). OKL-platformen bør anvendes som et knudepunkt for udenretslig afgørelse af tvister vedrørende kontraktlige forpligtelser, der opstår ved online salgskontrakter. OKL platformen vil være tilgængelig via følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indhold
Indholdet på vores hjemmeside er udarbejdet med stor omhu. Vi påtager sig os imidlertid intet ansvar at indholdet er korrekt, fuldstændigt eller aktuelt.
i henhold til § 7, stk. 1 i TMG er vi som tjenesteudbyder efter den almindelige lovgivning ansvarlige for eget indhold på dette websted. Efter §§ 8 til 10 i TMG er vi som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge afsendte og lagrede oplysninger eller til at undersøge forhold, der indikerer en ulovlig aktivitet.
Forpligtelse til at fjerne eller blokere for anvendelse af oplysninger i henhold til den generelle lovgivning forbliver upåvirket. Et sådanne ansvar opstår imidlertid først fra det tidspunkt, hvor kendskab til en konkret overtrædelse indtræder. Ved anmeldelse af sådanne overtrædelser, vil vi straks fjerne indholdet.

Ansvar for links
Vores websted indeholder links til andre eksterne websider, hvor vi ikke har kontrol/indflydelse på deres indhold. Derfor kan vi heller ikke påtage os et ansvar for deres indhold. De respektive udbydere eller operatører er til enhver tid selv ansvarlige for indholdet på deres websteder. De linkede hjemmesider er før oplistning blevet kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser. På daværende tidspunkt tydede intet på noget ulovligt indhold. En løbende kontrol af indholdet på de linkede sider er uden konkrete beviser for en overtrædelse ikke rimeligt at forlange. Ved kendskab/anmeldelse af overtrædelser vil vi straks fjerne sådanne links.

Ophavsret
Indholdet på dette websted, som er oprettet af stedets operatør, er omfattet af den tyske ophavsretslovgivning. Kopiering, download, udskrift og enhver anden form for udnyttelse uden for rammerne af ophavsretten kræver skriftligt samtykke fra den pågældende forfatter eller creator. Downloads og kopier fra dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. For så vidt angår indhold, som ikke er tilvejebragt af hjemmesiden operatør, gælder ophavsret for tredjeparter. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du om at gøre os opmærksom på dette. Efter anmeldelse af en overtrædelse vil vi straks fjerne et sådant indhold
Anvendelse af vores hjemmeside er normalt muligt uden angivelse af personlige oplysninger. Hvad angår registrering af personoplysninger (f.eks navn, adresse eller e-mail-adresse) på vores hjemmeside, foregår dette på et ethvert tidspunkt på frivilligt basis. Disse oplysninger bliver ikke uden dit udtrykkelige samtykke videregivet til tredjepart.
Vi gør opmærksom på, at overførsel/overdragelse af oplysninger via internettet (f.eks kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedsmæssige huller. En komplet beskyttelse af data mod tredjemands adgang er ikke mulig.

Anvendelsen af offentliggjorte kontaktoplysninger af tredjemand til at sende uopfordrede reklamer og informationsmateriale er herved udtrykkeligt udelukket. Webstedets operatører forbeholder sig retten til at tage retlige skridt i tilfælde af tilsendelse af uanmodede reklameinformationer, såsom spam e-mails.

(Kilde: eRecht24.de - Internetrecht von Rechtsanwalt Sören Siebert)